Therapie voor je werknemer

Als werkgever wil je het beste voor je mensen. Dat ze goed in hun vel zitten, met plezier hun werk doen om zo bij te dragen aan de missie van je organisatie. Wanneer het niet zo goed gaat met je medewerker door uitval met mentale klachten, dan wil je er alles aan doen om hem of haar weer op de rit te krijgen. 

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan als verzuimcoach. Ik begeleid medewerkers tijdens hun re-integratie op het werk. Dat zijn mensen met psychische klachten zoals stress, somberheid en burn-out. Maar ook mensen die een ingrijpende gebeurtenis meemaakten of die te maken hebben met rouw en verlies in hun leven.

Door mijn kennis, ervaring en expertise in psychologie en verzuim te bundelen, help ik je medewerker te herstellen en te re-integreren. Ik kan helpen met het zoeken naar de oorzaak van de klachten, die soms dieper liggen dan ze aan de oppervlakte zichtbaar zijn. Met gesprekken en ervaringsgerichte therapie kunnen we samen werken aan een gezond en duurzamer herstel van je medewerker.

Voorkomen van verzuim

Zie je een medewerker verdwalen in stress of burn-out signalen? Of geeft hij of zij zelf aan dat hij de weg kwijtraakt, in werk of privé?

Schakel mij in als gids vóór hij of zij echt verdwaalt. Samen met je medewerker stippelen we een route uit om terug op het juiste pad te komen. Hoewel de exacte route tussen ons blijft vanwege privacy, geef ik je een overzicht van de reisdoelen.

Vaak is een korte reis al genoeg om uitval te voorkomen en je medewerker met nieuw enthousiasme aan het werk te krijgen.

behandeling psychische klachten

Zie je een medewerker vastlopen, wachtend op behandeling of niet vooruitkomen met de huidige hulp?

Laat mij jullie wegwijzer zijn. Ik richt me op wat je werknemer écht nodig heeft met behulp van psychosociale therapie. Ik geef je medewerker praktische hulpmiddelen om het juiste pad naar herstel te vinden.

Tijdens deze reis adviseer ik jullie beiden over re-integratie. Een gezamenlijke aanpak leidt vaak tot een snellere terugkeer naar het werk. Samen ontdekken we ook wat al wél kan in het werk. Moet je medewerker wachten op een andere behandeling? Mijn begeleiding helpt de wachttijd waardevol te benutten en maakt de vervolgbehandeling effectiever. 

Loopbaancoaching

Zie je een medewerker die het pad van betrokkenheid lijkt kwijt te raken? Beschouw dit als een kruispunt om samen op reis te gaan. Welke route brengt weer voldoening?

Ik kan helpen als wegwijzer. We verkennen samen de wegen, ontdekken onbekende talenten en vinden de juiste richting of dat nu binnen of buiten de organisatie is. We werken toe naar een eindbestemming waar je medewerker weer met plezier zijn bijdrage levert aan de organisatiemissie. Het is een reis van zelfontdekking, keuzes maken, en soms nieuwe routes inslaan voor nieuw werkplezier.

André hielp me om in mijn werk te kiezen voor een andere weg, die beter bij mij past. Hij aarzelt niet om aanpassingen te doen als de omstandigheden daarom vragen. Dat heeft mij geholpen om niet alleen goede keuzes te maken voor mijn werk, maar om ook te groeien als persoon en op andere aspecten in mijn leven. De gesprekken met André heb ik als positief ervaren, op een prettige manier werd ik uitgedaagd om uit mijn comfortzone te stappen. Dit gaf mij nieuwe inzichten die me hielpen om mijn eigen route te kiezen.

christiaan

Enroute afspraak

Start met een kennismaking

Maak een afspraak

Help je medewerkers weer op de juiste weg. Laat je gegevens achter, dan bel ik je om een afspraak te maken voor een eerste kennismaking.

Waar kan ik je over terugbellen?

Deze website maakt geen gebruik van cookies 🍪

Voor goede zorg zijn cookies niet noodzakelijk. Op deze website zijn er dan ook geen cookies die gegevens van je bezoek opslaan. Fijn hè? 

Sluiten